SCHOONHEID

MEN BASIC TREATMENT

REINIGEN GELAAT

PEELING

HUIDANALYSE

VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN

EPILEREN WENKBRAUWEN

DIEPTEREINIGING

VERFRISSEND MASKER

LOTION

DAG- OF NACHTCRÈME

 ± 60 MINUTEN €60,00

MINI TREATMENT

REINIGEN GELAAT

PEELING

HUIDANALYSE

VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN

EPILEREN WENKBRAUWEN

DIEPTEREINIGING

CREMÉ MASKER AANGEPAST AAN HUIDTYPE

LOTION

DAG- OF NACHTCRÈME

± 60 MINUTEN €60,00

LUXE TREATMENT

REINIGEN GELAAT

PEELING

HUIDANALYSE

VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN

EPILEREN WENKBRAUWEN

DIEPTEREINIGING

MASSAGE GELAAT, HALS & DECOLLETÉ

AMPUL OF EXTRA VOEDING

CRÈME MASKER AANGEPAST AAN HUIDTYPE

LOTION

DAG- OF NACHTCRÈME

± 90 MINUTEN €70,00 

DELUXE TREATMENT

REINIGEN GELAAT

PEELING

HUIDANALYSE

VERWIJDEREN ONZUIVERHEDEN

EPILEREN WENKBRAUWEN

DIEPTEREINIGING

MASSAGE GELAAT, HALS & DECOLLETÉ

AMPUL OF EXTRA VOEDING

SPECIAAL MASKER

LOTION

DAG- OF NACHTCRÈME

± 90 MINUTEN €80,00

GELAAT

EPILEREN WENKBRAUWEN

€12,50

EPILEREN & MODELLEREN WENKBRAUWEN

€15,00

EPILEREN & HARSEN WENKBRAUWEN

€17,50

VERVEN WENKBRAUWEN

€14,50

VERVEN WIMPERS

€14,50

HARSEN BOVENLIP

€12,50

HARSEN NEUS

€12,50

HARSEN OREN

€12,50

HARSEN KIN

€12,50

HARSEN WANGEN

€12,50

HARSEN BAKKENBAARDEN

€12,50

HARSEN VOORHOOFD

€12,50

LICHAAM

HARSEN ONDERBENEN

€25,00

HARSEN BOVENBENEN

€25,00

HARSEN ONDERARMEN

€17,50

HARSEN BOVENARMEN

€17,50

HARSEN OKSELS (OM DE 4 WEKEN)

€17,50

HARSEN BIKINILIJN

€12,50/€17,50/€27,50

HARSEN BUIK

€17,50

HARSEN BORST

€17,50

HARSEN BOVENRUG (OM DE 3 À 4 WEKEN)

€17,50

HARSEN ONDERRUG (OM DE 3 À 4 WEKEN)

€17,50

WAT IS EEN FRUITZUURPEELING?

EEN FRUITZUURPEELING IS EEN MILDE CHEMISCHE PEELING OP BASIS VAN FRUITZUUR. DEZE PEELING VERWEEKT DE BOVENSTE LAAG VAN DE HUID WAARDOOR DODE HUIDCELLEN SNELLER LOSKOMEN. A-HYCID® GEL BEVAT EEN REEKS ORGANISCHE FRUITZUREN DIE DE NATUURLIJKE VERNIEUWING VAN DE HUID STIMULEREN. BOVENDIEN DRAAGT A-HYCID® GEL BIJ AAN EEN BETERE VOCHTBALANS VAN DE HUID. DE BEHANDELING ZORGT VOOR EEN GEZONDE EN STRAKKE HUID DIE ZACHT EN SOEPEL AANVOELT.

A-HYCID® GEL ZORGT VOOR EEN GUNSTIG EFFECT BIJ ONDER ANDERE:

DROGE HUID

ACNE (ACNELITTEKENS)

RIJPERE HUID (KLEINE RIMPELTJES)

VERSLAPTE HUID

(HYPER)KERATOSEN

OUDERDOMSVLEKKEN

GROVE PORIËN

LITTEKENS

VALE HUID

VERHOORNDE HUID

ROKERSHUID

HYPERPIGMENTATIES

VOORBEREIDING

WANNEER DE HUID GOED VOORBEREID IS HEEFT DE BEHANDELING MEER EFFECT. HIERVOOR DIENT U VOOR DE BEHANDELING TWEE WEKEN LANG ELKE AVOND A-HYCID® GEL 10% OP DE GEREINIGDE HUID AAN TE BRENGEN. DIT GEBEURT HET BESTE ‘S AVONDS VOOR HET SLAPEN GAAN.

NA DEZE VOORBEREIDINGSPERIODE KAN DE BEHANDELING BEGINNEN.

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT HET GEBRUIK VAN A-HYCID® GEL 10% GESTAAKT. OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DODE HUIDCELLEN EFFICIËNT LOSKOMEN VAN DE HUID WORDT TIJDENS DE BEHANDELING DE HOGER GECONCENTREERDE A-HYCID® GEL 30% GEBRUIKT. ALS HET FRUITZUUR OP DE HUID IS AANGEBRACHT KAN DIT EEN PRIKKELEND OF WARM GEVOEL GEVEN WAARBIJ DE HUID LICHT ROOD KAN VERKLEUREN. DIT IS EEN TEKEN VAN DE WERKING VAN DE FRUITZUREN.

DE INWERKTIJD VAN DE FRUITZUREN BEDRAAGT 3 TOT 7 MINUTEN, AFHANKELIJK VAN DE REACTIE VAN DE HUID. DAARNA WORDT DE HUID GENEUTRALISEERD MET EEN A-HYCID® NEUTRALISATOR.

DE DOELTREFFENDHEID VAN EEN A-HYCID® FRUITZUURPEELING HANGT VOORAL AF VAN HET HERHALEN VAN DE BEHANDELINGEN. EEN EENMALIGE BEHANDELING GEEFT DE HUID ZICHTBAAR EEN BOOST, MAAR ALS U ECHTER ALS DOEL HEEFT HET VERKRIJGEN VAN EEN STEVIGERE HUID MET EEN VERBETERDE STRUCTUUR DAN IS EEN KUUR AANGERADEN.

NA DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING WORDT DE HUID VERZORGD MET EEN A-HYCID® SPEZIALPFLEGE(-A) CRÈME. DOOR HET PAPAYAEXTRACT HEEFT A-HYCID® SPEZIALPFLEGE(-A) EEN KALMERENDE, VERZORGENDE EN VOCHTINBRENGENDE WERKING. BOVENDIEN BEVAT DEZE CRÈME SPF 25 ZONNEFILTERS DIE DE HUID BESCHERMEN TEGEN SCHADELIJKE UV-A EN UV-B STRALEN.

WANNEER U EEN KUUR VOLGT GEBRUIKT U DEZE CRÈME DE GEHELE BEHANDELINGSPERIODE ’S OCHTENDS EN ‘S AVONDS TOT TENMINSTE 4 WEKEN NA DE LAATSTE BEHANDELING. IN HET GEVAL VAN EEN EENMALIGE BEHANDELING DIENT A-HYCID® GEL 10% ALS NABEHANDELINGSGEL GEBRUIKT TE WORDEN DOOR DEZE 1 À 2 KEER PER WEEK ‘S AVONDS OP DE GEREINIGDE HUID AAN TE BRENGEN.

FRUITZUURPEELING A-HYCID® GEL 30% BEHANDELING

± 30 MINUTEN €45,00

PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK

A-HYCID® GEL 10%

€27,60

A-HYCID® SPEZIALPFLEGE(-A) MET SPF 25

€43,70

WAT IS LICHTTHERAPIE?

DE WERKING VAN LICHTTHERAPIE IS GEBASEERD OP VERSCHILLENDE LICHTFREQUENTIES IN DE KLEUREN GROEN, ROOD EN BLAUW. DEZE LICHTGOLVEN GAAN IN DE DIEPERE HUIDLAGEN EEN INTERACTIE AAN MET HET BIOLOGISCHE SYSTEEM VAN DE HUID EN ZORGT VOOR DE AANMAAK EN BEHOUD VAN COLLAGEEN EN ELASTINE.

DE VERSCHILLENDE LICHTFREQUENTIES HEBBEN VERSCHILLENDE WERKINGEN, ALLEMAAL IN VOOR HET LICHAAM BEKENDE FREQUENTIES VAN ZICHTBAAR LICHT. HET LICHT ZORGT NAAST EEN VERHOGING VAN DE ENERGIEPRODUCTIE VAN DE HUIDCELLEN VOOR EEN GUNSTIGE INVLOED OP DE DIVERSE GROEI- EN ONTSTEKINGSFACTOREN EN HET ZUURSTOFNIVEAU IN DE HUID.

GROEN LICHT: VERVAGEN LITTEKENS, SNELLERE WONDGENEZING EN MINDER HYPERPIGMENTATIE (PIGMENTVLEKKEN)

ROOD LICHT: HUIDVERJONGING, HUIDVERNIEUWING, BETERE OPNAME VAN WERKSTOFFEN EN BETERE DOORBLOEDING VAN DE HUID

BLAUW LICHT: TEGENGAAN ACNE, MINDER ONTSTEKINGEN EN ROODHEID, VERMINDERING PSORIASIS

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT DE HUID GRONDIG GEREINIGD, WAARNA EEN UITGEBREIDE TREATMENT VOLGT. TIJDENS DE BEHANDELING MET HET LICHTMASKER WORDT ER GEBRUIK GEMAAKT VAN HET SERUM LUMIÈRE. DIT SERUM BEVAT HYALURONZUUR EN HET FILAGGRINE-VERHOGENDE EXTRACT UIT FAGUS SYLVATICA. SAMEN ZORGT DIT VOOR EEN OPTIMAAL GESTRUCTUREERDE VOCHTHUISHOUDING IN DE BOVENSTE LAGEN VAN DE HUID, WAT EEN GOEDE HUIDBARRIÈRE CREËERT. HIERDOOR KAN HET LICHT GELIJKMATIG NAAR BINNEN KAN VALLEN, OM DE DIEPERE LAGEN VAN DE HUID TE BEREIKEN. DIT SAMEN ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL EGAAL RESULTAAT.

NA DE BEHANDELING

GEADVISEERD WORDT HET SERUM LUMIÈRE DAGELIJKS ONDER DE DAG- EN NACHTCRÈME AAN TE BRENGEN OM DE WERKING OPTIMAAL VOORT TE LATEN DUREN.

LICHTTHERAPIE BEHANDELING

± 60 MINUTEN €65

PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK

SERUM LUMIÈRE

€37,80

WAT IS MESOTHERAPIE?

MESOTHERAPIE IS EEN GELAATSBEHANDELING DIE HUIDVERJONGING SIMULEERT DOOR DE STRIJD AAN TE GAAN MET RIMPELTJES EN EEN SLAPPE HUID. HET GROTE VOORDEEL VAN MESOTHERAPIE IS DAT HET EEN BEHANDELING IS ZONDER GEBRUIK VAN NAALDEN EN WORDT DAN OOK GEZIEN ALS HÉT ALTERNATIEF VOOR COSMETISCHE INJECTIES. MESOTHERAPIE IS DE MEEST EFFECTIEVE METHODE OM DE WERKSTOFFEN GEGARANDEERD VOOR 100% IN DE HUID TE BRENGEN DOORDAT DE BOVENSTE BARRIÈRE VAN UW HUID DOORBROKEN WORDT. DIT GEEFT EEN SNEL EN NATUURLIJK RESULTAAT.

MESOTHERAPIE IS ONDER MEER GESCHIKT VOOR HET BEHANDELEN VAN:

RIMPELS EN FIJNE LIJNTJES ROND DE OGEN EN MOND

VEROUDERDE HUID

SLAPPE HUID

ONZUIVERE HUID

DOFFE HUID (ROKERSHUID)

VOLUMEVERLIES VAN DE HUID

PREVENTIEF; VOORKOMEN HUIDVEROUDERING

BEHANDELING

TIJDENS DE BEHANDELING WORDEN ER KORTE, ONSCHADELIJKE ELECTRO IMPULSEN OP DE HUID GEFLITST. HIERDOOR WORDEN DE CELLEN SCHOONGEMAAKT EN ONTSTAAN ER KLEINE PORIËN DIE ERVOOR ZORGEN DAT DE HUID MEER WERKSTOFFEN DOORLAAT EN OPNEEMT. DEZE STOFFEN WORDEN DOOR EEN APPARAAT IN GROTE HOEVEELHEDEN IN DE DIEPER GELEGEN HUIDLAGEN INGEBRACHT. HIERBIJ WORDEN GEEN NAALDEN GEBRUIKT.

MESOTHERAPIE BEHANDELING

± 60 MINUTEN €65

WAT IS MICRODERMABRASIE?

MICRODERMABRASIE IS EEN MECHANISCHE PEELING DIE IS ONTWIKKELD OM DE HUID TE VERBETEREN EN DE CELVERNIEUWING TE STIMULEREN. GROTE VOORDELEN VAN MICRODERMABRASIE ZIJN DAT HET INTENSIEVER IS DAN EEN SCRUB EN VEILIGER IS DAN EEN CHEMISCHE PEELING. DE HUID GAAT ZICHZELF REGENEREREN MET NIEUWE EN JONGE CELLEN. HET EERSTE RESULTAAT IS AL ZICHTBAAR NA ÉÉN BEHANDELING. 

MICRODERMABRASIE KAN WORDEN TOEGEPAST BIJ DIVERSE HUIDPROBLEMEN ZOALS:

FIJNE LIJNTJES

VETTE HUID

VERGROTE PORIËN

VERMOEIDE EN SLECHT DOORBLOEDE HUID

ROKERSHUID

ZONBESCHADIGDE HUID

PIGMENTVLEKKEN

LITTEKENS

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT DE HUID GRONDIG GEREINIGD. VERVOLGENS WORDEN ER MET EEN APPARAAT MICROKRISTALLEN TEGEN DE HUID AAN GEBLAZEN EN ONMIDDELLIJK WEER WEGGEZOGEN. OP DEZE MANIER WORDT HET BOVENSTE LAAGJE VAN DE HUID ALS HET WARE WEGGESCHAAFD. DE KRISTALLEN ZIJN GEMAAKT VAN ALUMINIUMOXIDE EN GEVEN GEEN BESCHADIGINGEN AAN DE HUID. DE PEELING WORDT GECONTROLEERD TOEGEPAST TOT HET GEWENSTE NIVEAU IS BEREIKT.

NA DE BEHANDELING

NA DE PEELING IS DE HUID VERBETERD IN STAAT OM WERKSTOFFEN OP TE NEMEN. OM HIER OPTIMAAL GEBRUIK VAN TE MAKEN WORDT ER EEN COLLAGEEN VLIES OF PEEL OFF MASKER OP DE HUID AANGEBRACHT OM DE HUID TE HYDRATEREN EN TE REGENEREREN. NA DE BEHANDELING KAN DE HUID ENIGE ROODHEID VERTONEN. EEN GOEDE NABEHANDELING MET GOEDE VERZORGINGSPRODUCTEN IS STERK AANGERADEN. DOOR THUIS GOED HET VERZORGINGSADVIES OP TE VOLGEN ZAL ER SNEL RESULTAAT ZICHTBAAR ZIJN.

MICRODERMABRASIE BEHANDELING

± 60 MINUTEN €85

WAT IS EEN KRUIDENPEELING?

EEN KRUIDENPEELING ACTIVEERT DE HUID OM ZICHZELF VAN BINNENUIT TE REGENEREREN. DE PEELING BEVAT SPECIALE ACTIEVE WERKSTOFFEN DIE DIEP IN DE HUID WORDEN OPGENOMEN. DOOR DE WERKING VAN DE ACTIEVE WERKSTOFFEN IN DE PEELING ZAL DE HUID DE DODE HUIDCELLEN LOSWEKEN EN VERWIJDEREN WAARDOOR DE NIEUWE GEZONDE HUID AAN DE OPPERVLAKTE KOMT. DE PEELING WERKT OOK DIEPER DOOR EN STIMULEERT DE CELVERNIEUWING, WAARDOOR DE HUID ZICH SNELLER EN BETER REGENEREERT. DIT ZORGT VOOR EEN BLIJVEND RESULTAAT VAN EEN ALGEMEEN VERBETERDE HUID.

EEN KRUIDENPEELING HEEFT EEN GUNSTIG EFFECT BIJ ONDER ANDERE:

VEROUDERDE HUID

SLECHT DOORBLOEDE HUID

ACNE

LITTEKENS

GROVE PORIËN

HYPERKERATOSE

FUTLOZE HUID

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT DE HUID GRONDIG GEREINIGD. VERVOLGENS WORDT DE KRUIDENPEELING MASSEREND OP DE HUID AANGEBRACHT. DE PEELING KAN VOOR EEN TINTELEND, BRANDERIG OF PRIKKEND GEVOEL ZORGEN. DIT IS NORMAAL; HET BETEKENT DAT DE HUID AAN HET WERK IS. WANNEER DE PEELING VOLDOENDE HEEFT KUNNEN INWERKEN WORDT DE PEELING VERWIJDERD EN WORDT DE HUID VERZORGD MET VERZACHTENDE PRODUCTEN.

NA DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING KAN DE HUID EEN DAG ROOD ZIJN. DE HUID VOELT ZEER GLAD EN ZACHT AAN, DOORDAT DE BOVENSTE LAAGJES DODE HUIDCELLEN ZIJN VERDWENEN. IN DE DAAROP VOLGENDE DAGEN KAN DE HUID LICHT GAAN VERVELLEN.

KRUIDENPEELING BEHANDELING

± 60 MINUTEN €65,00

WAT IS EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

TIJDENS EEN BINDWEEFSELMASSAGE WORDEN INTENSIEVE TECHNIEKEN TOEGEPAST IN HET DIEPER GELEGEN ONDERHUIDSE BINDWEEFSEL WAARDOOR DE DOORBLOEDING WORDT GESTIMULEERD. HIERDOOR IS DE HUID BETER IN STAAT OM VOEDINGSSTOFFEN OP TE NEMEN EN AFVALSTOFFEN LOS TE LATEN. OOK WORDEN BLOKKADES EN VERKLEVINGEN GEREDUCEERD EN NEEMT DE STEVIGHEID VAN DE HUID TOE. EEN BIJKOMEND EFFECT IS DE STIMULATIE VAN DE AANMAAK VAN COLLAGEEN EN ELASTINE, WAT ZORGT VOOR EEN NATUURLIJKE LIFT VAN DE HUID.

BINDWEEFSELMASSAGE ZORGT VOOR EEN GUNSTIG EFFECT BIJ ONDER ANDERE:

VERKLEVINGEN

HUIDVEROUDERING

RIMPELS, LIJNTJES EN PLOOIEN

LITTEKENS

VOCHTOPHOPINGEN

VERSLAPPINGEN

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT DE HUID GEREINIGD EN WORDEN ER DODE HUIDCELLEN VERWIJDERD. TIJDENS DE MASSAGE WORDEN STEVIGE MASSAGEGREPEN TOEGEPAST. DE BEHANDELING BESTAAT UIT VERSCHILLENDE TECHNIEKEN DIE HET BINDWEEFSEL AAN HET WERK ZETTEN. VOOR HET BEST ZICHTBARE RESULTAAT WORDT AANGERADEN DE BEHANDELINGEN IN KUURVERBAND TE ONDERGAAN. 

BINDWEEFSELMASSAGE BEHANDELING

± 45 MINUTEN €45,00

ACNE

ACNE KAN ONTSTAAN DOOR VERSCHILLENDE FACTOREN. EEN VAN DE VOORNAAMSTE REDENEN VAN HET ONTSTAAN VAN ACNE ZIJN OPHOPINGEN VAN DODE HUIDCELLEN IN DE PORIËN VAN DE HUID. DEZE OPHOPINGEN BLOKKEREN DE INGANG VAN DE PORIËN WAARDOOR TALG ZICH SAMEN MET BACTERIËN EN VETZUREN OPHOOPT EN VERMENIGVULDIGT. OP DEZE MANIER ONTSTAAN ONTSTEKINGEN ONDER DE HUID, BETER BEKEND ALS PUISTJES OF ACNE. ACNE KENT VERSCHILLENDE VERSCHIJNINGSVORMEN, DE EEN MINDER ERNSTIG DAN DE ANDER. HORMONALE ACNE KOMT HET MEEST VOOR, MAAR OOK ERFELIJKHEID SPEELT EEN ROL. OOK KUNNEN VERSCHILLENDE GENEESMIDDELEN ACNE VEROORZAKEN OF VERERGEREN. 

VOORBEREIDING

VOORAFGAAND WORDT ER EEN INTAKE AFGENOMEN OM EEN BEHANDELPLAN OP TE STELLEN. OOK WORDT ER GEKEKEN WELKE PRODUCTEN ER THUIS MOETEN WORDEN GEBRUIKT OM DE HUID VOOR TE BEREIDEN. DOOR EEN GOEDE VOORBEREIDING WORDT DE WERKING VAN DE BEHANDELING VERSTERKT EN WORDT ER EEN OPTIMAAL RESULTAAT BEHAALD.

BEHANDELING

BIJ DE START VAN DE BEHANDELING WORDT DE HUID GRONDIG GEREINIGD WAARNA ER EEN PEELING WORDT GEBRUIKT OM DE HUID LICHT TE VERDUNNEN. VERVOLGENS WORDT DE HUID BEHANDELD, GEKALMEERD, AFGESLOTEN EN VERZORGD. 

NA DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING VOLGT ER ADVIES VOOR HET BEHANDELEN VAN DE HUID THUIS. BIJ ACTIEVE ACNE KAN HET NODIG ZIJN DE BEHANDELING TE HERHALEN, AFHANKELIJK VAN DE ERNST VAN DE ACNE EN HET RESULTAAT VAN DE BEHANDELING.

ACNETHERAPIE BEHANDELING

± 60 MINUTEN €55,00